x
SAMENWERKING SINA VOETBALLAB EN MEDISCHE KLINIEK VELSEN

SAMENWERKING SINA VOETBALLAB EN MEDISCHE KLINIEK VELSEN

Datum : 21-09-2020

Voetballab en Medische Kliniek Velsen (MKV) gaan een unieke samenwerking aan.

Het gezamenlijk doel van MKV en SINA Voetballab is het zo snel mogelijk behandelen van patiënten. Siamak Azadi (eigenaar voetballab), Aernout Zuiderbaan en Bauke Kooistra, Orthopedisch Chirurgen binnen MKV) , spreken van een unieke samenwerking waar veel wetenschap, nieuwe en moderne meet- en behandelapparatuur en technieken samenkomen.

De gezamenlijke visie is het direct en adequaat handelen en de patiënt zo snel en verantwoord mogelijk terug te laten keren naar de gewenste leefstijl. Iedereen kan hiervoor in aanmerking komen of je nu wel of geen sport beoefent, maakt hierbij niet uit.

SINA Voetballab ste­lt met behulp van de nieuwste test- en analyseapparatuur een op maat gemaakt revalidatie- en of trainingsplan op. Als uit het onderzoek blijkt dat er externe expertise nodig is, dan valt de keuze van Voetballab op MKV .

“De specialisten binnen Medisch Kliniek Velzen waarmee wij gaan samenwerken zijn jong, innovatief, energiek en vooruitstrevend.” voegt Azadi toe.

Medische Kliniek Velzen heeft absolute aandacht voor de patiënten. Er is geen wachtlijst, de zorg wordt uit de basisverzekering vergoed en patiënt heeft gedurende het traject persoonlijk contact met één specialist die de tijd voor hem/haar neemt. MKV heeft een moderne aanpak in de zorg.

Zo wordt de patiënt, in geval van een sportletsel, binnen enkele dagen gezien door een gespecialiseerd orthopedisch chirurg en wordt direct noodzakelijk verder onderzoek (zoals een MRI-scan) uitgevoerd. Indien nodig dan kan een operatie ook op korte termijn uitgevoerd worden.

Zij investeren in wetenschappelijk onderzoek, moderne apparatuur en scholing om de patiënt de beste zorg te bieden naar de nieuwste inzichten.

Deze samenwerking verbindt de 1e en 2e lijns zorg. Door de vele raakvlakken en de innovatieve blik om de behandelmethodes, vullen beide partijen elkaar perfect aan.

Bekijk hier de website van MKV Velsen.

ZO KOM JE MET ONS IN CONTACT

SINA Voetballab

COPYRIGHT 2022 SINA VOETBALLAB | Privacybeleid