x

Prestatieverbetering bij Sina

In een snel veranderende wereld is het belangrijker dan ooit om jezelf te blijven ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Of je nu een gedreven sporter bent, een professional die wil doorgroeien, of simpelweg iemand die elke dag het beste uit zichzelf wil halen: bij Sina ben je aan het juiste adres. We bieden speciaal ontwikkelde programma's om jou dat extra zetje in de rug te geven. 

Laat je inspireren en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je doelen te bereiken.

Performance - basis

Dit is een basisprogramma speciaal voor voetballers die zowel fysiek als mentaal vooruit willen gaan. We hebben een grondige test ontwikkeld om goed in kaart te brengen wat de sterke en verbeterpunten zijn van de speler op zowel lichamelijk als mentaal vlak. Wat je kunt verwachten:

 • Een lichaamssamenstelling analyse om het vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en metabolische leeftijd te bepalen.
 • Een kracht- en vermogenstest om de maximale kracht, explosiviteit en snelheid te meten.
 • Een uithoudingsvermogen test om het aerobe en anaerobe vermogen te bepalen.
 • Een lenigheidstest om de flexibiliteit en mobiliteit te meten.
 • Een balanstest om de stabiliteit en coördinatie te meten.
 • Een reactietest om de reactiesnelheid en concentratie te meten.
 • Een mentale test om de stressbestendigheid, motivatie, zelfvertrouwen en doelgerichtheid te meten.

Na het doen van deze test krijg je een persoonlijk overzicht waarin duidelijk wordt wat jouw sterke kanten zijn en waar je nog aan kunt werken. Op basis van deze inzichten stellen we een trainingsschema voor je samen dat precies past bij wat jij nodig hebt.

Performance+

Dit is ons uitgebreide programma voor voetballers die écht het beste uit zichzelf willen halen. Naast alles wat het basisprogramma biedt, gaan we met extra tests nog dieper in op de lichamelijke en mentale kwaliteiten van de speler. Wat je kunt verwachten:

 • Een hartslagvariabiliteit test om de mate van stress en herstel te meten.
 • Een neurofeedback test om de hersenactiviteit en cognitieve functies te meten.
 • Een visuele test om het gezichtsvermogen en de oog-hand coördinatie te meten.
 • Een voedingsanalyse om het voedingspatroon en de energiebalans te bepalen.

De resultaten van deze test worden gebruikt om een nog uitgebreider persoonlijk profiel op te stellen, waarin de sterke en zwakke punten van de speler worden geïdentificeerd. Dit profiel helpt om een nog gerichter trainingsschema op te stellen voor de speler.

SIMUST

Dit is een uniek onderdeel van het geavanceerde programma. SIMUST staat voor Simulated Soccer Training System. Het is het meest geavanceerde voetbalspecifieke test en trainingssysteem ter wereld. 

Het bestaat uit een grote hal met een kunstgrasveld, een 360 graden projectiescherm, een surround sound systeem, een motion capture systeem, een draadloos hartslagmeter systeem, een draadloos EEG systeem, een draadloos EMG systeem, een draadloos GPS systeem en een draadloos video analyse systeem.

Wil je alvast om een hoekje kijken? Neem een kijkje via de online 3D tour!

 

In deze hal kan de speler verschillende voetbalsituaties simuleren, zoals wedstrijden, trainingen, penalty’s, vrije trappen, corners, etc. De speler wordt continu gemonitord door alle systemen, die real-time feedback geven over zijn of haar prestaties. De speler kan ook zijn of haar eigen prestaties vergelijken met die van andere spelers of professionals.

De voordelen van dit onderdeel zijn:

 • Train je voetbal skills in een levensechte en prikkelende setting.
 • Test je voetbalkwaliteiten op diverse gebieden, zoals techniek, inzicht, conditie en mentaliteit.
 • Werk aan verbetering met directe terugkoppeling en beeldanalyse.
 • Vergelijk je prestaties met die van medespelers of zelfs profvoetballers.

NOG VRAGEN?

Ik hoop dat dit artikel je helpt om meer te weten te komen over de prestatieverbetering programma’s bij Sina Voetballab. Als je nog meer vragen hebt, mag je gerust contact opnemen.