x

Fitness Beverwijk: Ontdek de nieuwe fitnesservaring bij SINA Voetballab

Bij SINA Voetballab geloven we dat fitness meer is dan alleen maar gewichten heffen en op een loopband rennen. Het gaat om het creëren van een gezondere, sterkere versie van jezelf. En dat is precies wat we onze leden bieden met onze nieuwe fitnessdiensten.

We hebben een unieke benadering van fitness, waarbij we gebruik maken van onze expertise in voetbaltraining en fysiotherapie om een holistisch fitnessprogramma te creëren dat zowel lichaam als geest uitdaagt.

Lidmaatschap

We willen dat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze prijzen concurrerend en betaalbaar zijn. Voor slechts €25 per maand krijg je volledige toegang tot al onze fitnessfaciliteiten en diensten. Er is ook een eenmalige administratiekosten van €25.

Als je je voor twee jaar inschrijft, doen we de administratiekosten cadeau en krijg je elke drie maanden een gratis krachtanalyse. Dat is onze manier om je te bedanken voor je toewijding aan je fitnessdoelen.

Dus waar wacht je nog op? Kom vandaag nog langs en begin je fitnessreis bij SINA Voetballab.

Diensten

Onze fitnessdiensten zijn ontworpen om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken, ongeacht je huidige fitnessniveau. We bieden een scala aan diensten, waaronder:

 • Lichaamscompositie Analyse: We gebruiken geavanceerde technologie om je vet-, spier- en botmassa te meten. Dit geeft ons een gedetailleerd beeld van je huidige fysieke conditie en helpt ons om een persoonlijk fitnessplan voor je te creëren.
 • Kracht Analyse: Onze krachtanalyse meet je belastbaarheid en helpt ons om een trainingsprogramma te ontwerpen dat je kracht en uithoudingsvermogen verbetert zonder het risico op blessures te verhogen.
 • Optionele Fysio Check: Als je dat wilt, kunnen onze gekwalificeerde fysiotherapeuten een grondige check uitvoeren om eventuele bestaande blessures of bewegingsbeperkingen te identificeren. Dit stelt ons in staat om je training aan te passen om deze problemen aan te pakken en te voorkomen dat ze erger worden.

Openingstijden

We hebben onze openingstijden zo flexibel mogelijk gemaakt. Onze fitnessfaciliteiten zijn open van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur. 

Of je nu een vroege vogel bent die graag traint voordat de dag begint, of iemand die liever 's avonds traint, we zijn hier voor je.

Ons team

Ons team van trainers en fysiotherapeuten is een van de dingen die ons onderscheidt bij SINA Voetballab. Ze hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en zijn gepassioneerd over het helpen van onze leden om hun fitnessdoelen te bereiken. Ze zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en je te ondersteunen tijdens je fitness reis.

Locatie

Onze fitnessfaciliteiten zijn gevestigd in het hart van Beverwijk, waardoor we gemakkelijk bereikbaar zijn voor iedereen in de stad en de omliggende gebieden. 

Wil je alvast om een hoekje kijken? Neem een kijkje via de online 3D tour!

Als je meer informatie wilt of je wilt aanmelden, kun je contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Bronze

Vanaf € 25,00

per maand 

 • Onbeperkt fitness
 • Lichaamsmeting
 • Zelfstandig trainen
 • 08:00 - 14:00

Abbonnementen

maandelijks : € 30,00 p.m.
1 jaar : € 27,50 p.m.
2 jaar : € 25,00 p.m.

Inschrijfkosten: €25

Inschrijven Meer info Minder info

Silver

Vanaf € 30,00

per maand

 • Onbeperkt fitness
 • Lichaamsmeting
 • Zelfstandig trainen
 • 08:00 - 20:00

Abonnementen

maandelijks : € 35,00 p.m.
1 jaar : € 32,50 p.m.
2 jaar : € 30,00 p.m.

Inschrijfkosten: €25

Inschrijven Meer info Minder info