x
S.V. Hillegom en SINA Voetballab bundelen krachten.

S.V. Hillegom en SINA Voetballab bundelen krachten.

Datum : 02-08-2023

Het is ons een groot genoegen om aan te kondigen dat er recentelijk een samenwerking is opgezet tussen SINA Voetballab en S.V. Hillegom. Deze samenwerking, welke geldt voor een periode van drie jaar, zal een aanzienlijke positieve impact hebben op de vitaliteit en ontwikkeling van voetballers van alle leeftijden. Het uitgebreider pakket aan voordelen voor alle leden van de club is eveneens het vermelden waard.

Een cruciaal element van deze samenwerking is onze bijdrage aan de vitaliteit van voetballers in relatie tot hun sport. Als een gerenommeerd instituut dat gespecialiseerd is in het leveren van wetenschappelijk onderbouwde inzichten en begeleiding aan sporters van alle leeftijden, zijn wij bij SINA Voetballab verheugd om onze krachten te bundelen met S.V. Hillegom. Hierdoor kunnen we de voetbalervaring van zowel de jongere als de volwassen leden optimaliseren.

Een belangrijk voordeel dat SINA biedt, is het inzicht dat voortdurend sporten mogelijk blijft gedurende de groeifase. Wij erkennen dat zowel kinderen als volwassenen zich fysiek ontwikkelen, wat met uitdagingen gepaard kan gaan. Door gebruik te maken van geavanceerde meettechnieken en wetenschappelijke kennis zijn we bij SINA in staat om individuele spelers te begeleiden en te adviseren over blessurepreventie en gezonde trainingsmethoden, die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Dit bevordert een langdurige betrokkenheid bij het voetbal en vermindert het risico op blessures, ongeacht de leeftijd.

Een ander belangrijk aspect van deze samenwerking is dat er voor de leden van de club geen extra kosten aan verbonden zijn. De diensten van SINA Voetballab vallen binnen het basispakket van de verzekering, waardoor onze diensten gedekt zijn. Dit betekent dat zowel kinderen als volwassenen binnen de club kunnen profiteren van onze expertise en begeleiding, zonder dat dit extra financiële lasten met zich meebrengt. Op deze manier kan elke voetballer, ongeacht de leeftijd, het maximale uit zijn of haar potentieel halen.

Wij zijn buitengewoon blij dat S.V. Hillegom onze samenwerking heeft omarmd. Hun streven om niet alleen kwalitatief hoogstaande voetballers op te leiden, maar ook te zorgen voor de algehele ontwikkeling en het welzijn van al hun spelers, sluit aan bij onze eigen doelstellingen. Deze samenwerking stelt ons in staat om dit doel te versterken en voetballers te voorzien van de best mogelijke ondersteuning.

In september zullen de eerste teams de mogelijkheid krijgen om zich te laten testen. Het plan is om per team op trainingsdagen en tijden naar Beverwijk te reizen om bij het Voetballab de testen te laten uitvoeren. De resultaten van deze tests worden via een persoonlijk account aan de spelers verstrekt. Met deze resultaten kunnen spelers hun trainingsmethoden aanpassen aan hun specifieke behoeften. Dit draagt bij aan minder blessures en langdurig plezier in het voetbal.

SINA Voetballab is gevestigd aan de Waterland 12 (1948 RK) in Beverwijk.