x
SAMENWERKING SINA VOETBALLAB EN KFC 1910

SAMENWERKING SINA VOETBALLAB EN KFC 1910

Datum : 20-02-2021

SINA Voetballab breidt haar samenwerking uit met een nieuwe club partner. Wij gaan de komende 3 jaar samenwerken met KFC 1910.

KFC 1910 staat al jaren bekend om zijn jeugdopleiding, waar het opleiden van spelers en speelsters centraal staat. Naast hun huidige samenwerking met AZ sluit KFC 1910 een exclusieve samenwerking met SINA Voetballab.

Hoofd Jeugdopleidingen Bas Timmer en Hoofd onderbouw Jamie Snijder: "dit sluit 1 op 1 aan binnen het beleid en lange termijn visie van KFC 1910 als opleidingsvereniging".

De kracht en aanvulling van Voetballab ligt vooral in de combinatie van verschillende testen; de spelers zullen op fysieke, fysiologische en cognitieve performance aspecten getest worden. Daarnaast zal ook een belangrijk deel van de testen zich richten op blessurepreventie. Deze manier van werken past bij KFC 1910 en zal breed worden gedragen binnen de gehele vereniging.

Siamak Azadi: “SINA Voetballab is een centrum waar wetenschap en voetbal op een unieke vorm samengesmolten zijn. Een samenwerking met een vooruitstrevend club als KFC 1910 is mooi en zit vol met nieuwe uitdagingen.”