x
Fysio

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij SINA is voor iedereen. Van jong tot oud. De werkzame fysiotherapeuten bij SINA baseren hun werk op de meest recente wetenschappelijke inzichten. Onze fysiotherapeuten zijn zeer deskundige, bekwaam, meedenkend en probleemoplossend gericht. Betrouwbaarheid, Kennis en objectiveren van de klacht staat bij SINA centraal. Daarvoor zetten de werkzame fysiotherapeuten binnen SINA gedurende de behandeltraject, waar nodig diverse diagnostische tools in om de klacht inzichtelijk en de resultaat van de behandeling meetbaar te maken. 

De behandelingen van de fysiotherapeut kan verschillende doelen hebben. Het verhelpen van een klacht in een gewricht (bijv. Nek, Rug, Schouder, pols, Heup, Knie of Enkel), herstel van een spierblessure, revalideren na een operatie of hoofdpijn klachten. Dit zijn de meest voorkomende klachten waar een client zich bij SINA aanmeldt.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook SINA en de werkzame Fysiotherapeuten dragen als organisatie hun steentje bij in het vroegtijdig signaleren en voorkomen van de klachten. 

 

LET OP: U kunt bij ons zonder verwijsbrief van uw huisarts terecht.

Tarieven

Klik hier voor de tarieven.

Stappenplan

Intake

Analyse

Advies

Behandeling

Performance

Fitness

Neem contact op of maak een afspraak

ZO KOM JE MET ONS IN CONTACT

SINA Voetballab

COPYRIGHT 2023 SINA VOETBALLAB | Privacybeleid